Paluu arkeen

Niin se vain loma loppui ja ensimmäinen loman jälkeinen maanantaikin on jo tullut ehtoopuolelle. Vaikka laukku on osittain edelleen purkamatta ja pyykkivuori odottaa valloittajaansa, voin kuitenkin sanoa, että näin loman jälkeiseksi maanantaiksi paukkuu kyllä progressiivisuuden rajat.

Koiran kanssa on käyty kahdesti pitkällä lenkillä. Tämä meni kyllä vähän alakanttiin normaaliin verrattuna. Onneksi karvakorvakin on sen verran kanttuvei kaikesta reissaamisesta, että aivan tyytyväiseltä vaikuttaa, vaikka tänään ei ulkoilua tullut sitä kahden tunnin verran. 
Tein seuraavat seitsemän ateriaa valmiiksi ja vieläpä tiskasin kaikki tästä kokkailusta koituneet ja sitä ennen altaaseen päätyneet tiskit. En omista tiskikonetta vaan käsipelillä mennään. Muutenhan tämä ei olisi tämän vähnäkään mainitsemisen arvoinen asia. 
Tältä päivältä on myös tanssitreenit tanssahdeltu. Harrastan dancehallia ja meidän aikuisten ryhmä treenaa kerran viikossa. Rentoon harrasteluun juuri sopiva tuo kerran viikossa. Tämän kaiken lisäksi, vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, olen täällä kirjoittamassa, eli ainakaan suorilta tämä ei jäänyt loman aikaiseksi puuhasteluksi, voitto sekin.
Huomenna on viikon ensimmäisen salitreeni aika. Vuorossa on plyometrinen jalkatreeni, jolla sopivasti saa vielä itseltään luulot pois heti näin alkuviikosta. Loppuviikon voi sitten hiipiä takajalat jumissa.
Mahtavaa alkavaa viikkoa!
-Laura&Mini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s