Ihan tavallinen päivä

Tämä päivä on ollut kyllä liikunnallisen passiivisuuden ruumiillistuma. Liikkumisen sijaan siivosin koko asunnon. Piti imuroida, joten luonnollisesti aloitin tyhjäämällä kaikki keittiön kaapit ja järjestämällä ne uusiksi. Tänään tuli nimittäin postista minun ensimmäinen Women’s Best -tilaus. 
Tällä hetkellä lisäravinnepuoli on hyvin päivitettynä, joten päädyin kokeilemaan brändin erilaisia proteiinivälipaloja. Ja niitä vaihtoehtojahan oli! Nettisivuilla oli tuolloin menossa kamppanja, jossa kaikesta sai alea -25%. Olin mainonnan uhri ja koska meneillään oleva ruokavalio ei salli mitään herkuttelua, päätin tilata jotain avuksi yllättävään makeannälkään.
Women’s Bestin tuotteista tulee omaa juttuaan myöhemmin, kun olen päässyt useampia tuotteita maistamaan. Eli todennäköisesti huomenna. Sipsit olivat ainakin hyviä! Proteiinisipsi on kyllä jotain, mitä en olisi äkkiseltään uskonut tulevan vastaan. Kaikkea sitä!
Siivousurakka tosiaan kasvoi niin, että tämän päivän telinevoimistelutreenit jäivät välistä. Mutta nyt asunto kiiltää, ainakin suurpiirteittäin ja on kiva lähteä taas viikonlopuksi pois. Todella rasittavaa tulla reissusta takaisin kotiin, jos asunto on sotkuinen. 
Kuva läheisestä aamupalapaikasta, Early Birdistä. Iso suositus!
Varasin ensi viikolle hallivuoron tokotreenejä varten, eli päästään taas silläkin saralla tekemisen makuun. Kouluttajan kanssa nopeasti käytiin vähän läpi miten edetä tokokoulutuksessa ja jossain vaiheessa olisi tarkoitus käydä treenaamassa kouluttajan kanssa yhdessä. 
Uskon, että Minin kanssa tosiaan voidaan harrastusmielessä edetä pitkällekin, eli nyt vain tarvitaan hyvin yksityiskohtaista ja johdonmukaista koulutussuunnittelua. Olen nyt lukenut K9Pro Koiran käyttäytymisen perusteet (Gerritsen- Haak-Prins) kirjaa ja siellä on todella yksityiskohtaisia kuvauksia virkakoirien tottelevaisuuskoulutuksesta, yksittäisen komennon harjoittelusta, niiden progressioista ja miten edistymistä seurataan. Ajattelin suvereenista ottaa saman taktiikan käyttöön. Toki ajallisesti ja olosuhteiden osalta minulla ei vastaavia resursseja ole käytössä, mutta mennään näitä mukaillen.
Nyt lähden käyttämään Ministeriä kevyellä iltakävelyllä, otan vielä kupin teetä ja sitten nukkumaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s