Vauhdikkaasta viikonlopusta uuteen viikkoon

Viime viikonloppu oli todella toiminnan täyteinen. Perjantaina oltiin katsomassa Body Positive -musaprokkista, joka sai ensi-iltansa siis perjntaina. Ehdottomasti suosittelen! Tänä viikonloppuna vielä muutama esitys jäljellä! Esittäjänä Emma Salokoski Voices -ryhmä taitavia laulajia.
Lauantai vierähti Turussa ensin töiden merkeissä kilpa-aerobicin EM-karsintakilpailuissa ja sen jälkeen Tampereella, missä vietettiin siskoviikonloppua. Meidän herkkulakko ja dietti loppui viime viikolla ja nyt sai luvan kanssa herkutella. 
Käytännössä katsottiin siiis kaikki rivissä sohvalla Disneyn klassikoita, syötiin jäätelöä ja karkkia ja kilisteltiin vähän skumpalla. Meidän leffamaratoni käsitti Oliverin ja kumppanit, Mulanin (molemmat 1 ja 2) sekä Aristokatit (jonka nimen pohjautuminen sanasta aristokraatit tuli toiselle siskolleni täysin uutena tietona…).
Sunnuntaina käytiin todella hyvällä brunssilla Pella’s Cafessa. Huhujen mukaan siellä on saatavilla Tampereen paras brunssi. Ja kyllähän sitä joutui etsimään aivan uudenlaisia fysiikan rajoja, kun hyvää syötävää oli niin paljon!
Täytyy kyllä todeta, ettei se herkuttelu tuonut ihan niin euforista tilaa kuin olisi äkkiseltään kahden ja puolen kuukauden jäljiltä odottanut. Vaikka herkuista kieltäytyminen käy minulle luonnon päälle, niin tietyllä tapaa tiukan ruokavalion noudattaminen on kyllä helppoa. Vaikka dietti on ohi, jatkan edelleen ruokien punnitsemista ja reverse dietin ohjeiden noudattamista, eli kalorit nostetaan normaaliin pikkuhiljaa.
Sen kyllä huomaa, että samaa määrää ei vain pysty syömään kuin ennen diettiä. Pizza jää puolitiehen, sipsejäkin uppoaa melkoisen maltillisesti ja jokaisen herkuttelukerran jälkeen jäi jopa vähän huono olo ja pöhötyksen kertymisen näki paljain silmin. Reversen jälkeen on tarkoitus syödä suunnilleen 80%-20% jaolla, eli 80 prosenttia ajasta puhtaasti hyvillä makrojakaumilla ja jäljelle jäävät ateriat sitten voi ottaa vähän löysää. Käytännössä tuo tarkoittaisi, että viikossa 35 ateriasta 28 tulisi olla ”siistejä” ja loput seitsemän voi sitten syödä soveltaen.  
Tänä viikonloppuna minulla on kokonaan vapaa viikonloppu ja ajattelin pyhittää sen vain olemiselle ja treeneille. Viikko lähti mukavasti käyntiin reippaalla aamulenkillä koiran kanssa. Minin painoliivi tuli postissa ja päästiin vetämään ensimmäinen totuttelulenkki taakankannosta. Kirjoittelen erikseen kunnon postauksen liittyen tuohon painoliiviin, mutta lupaavalta vaikuttaa sekä liivi että lenkin jälkeiset meiningit.
Koira on mukavasti väsyksissä verrattuna normaaliin aamulenkkiin. Maltillisilla painoilla toki aloitettiin, eli mitään maksimisuoritusta ei todellakaan koiran kanssa ole vedetty. Viime viikon tokotreeneistä koitan myös laittaa tänne vähän materiaalia, huomenna on taas tottistreenit tulossa ja pitää niitä alkaa tänään jo suunnittelemaan. 
Energistä alkavaa viikkoa!
P.S. Kävin viimeviikolla pitkästä aikaa pitkässä hieronnassa. Kunniallinen tavoitteeni on yrittää käydä edes kuuden viikon välein hierottavana. Ystäväni on koulutettu urheiluhieroja ja osteopaattiopiskelija. Oppii itsekin joka kerta jotain uutta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s