DIY: Vanhat t-paidat crop-topeiksi

Treenivaatetyylejä on yhtä paljon kuin on treenaajiakin. Itse en ole mikään varsinainen urheiluvaateintoilija. Ensisijaisesti panostan treenihousuihin, niitä kun ei viitsi ihan millä tahansa kalsareilla korvata. Paidat ovatkin sitten yleensä jo vähän kulahtaneita perus t-paitoja, kollareita ja huppareita, mitä nyt ei enää viitsi muuten esimerkiksi arjessa ja töissä käyttää.
Seuraan Instagramissa Iuliaa (@fit.with.iulia), jonka salityyli on todella kiva. Hän käyttää paljon crop-mallisia t-paitoja, jotka siis leikkaa itse. Ja minähän kans sitten tuumasta toimeen! Keräsin kaapista kaikki sellaiset t-paidat, joille ei tällä hetkellä tule mitään käyttöä nimenomaan mallinsa vuoksi ja aloin leikkelemään.
En ole mikään käsitöiden ihmelapsi, mutta kyllä minäkin nyt suhteellisen suoraa viivaa osaan leikata. Onneksi se tässä hommassa riittää. Summittaisesti katsoin, että mittaa jää kainalon alle sopivasti ja sitten leikkelin. Vajaa yksi tai kaksi senttiä kannattaa jättää yli sen mitan, jonka suunnittelee leikkaavansa, sillä jos helmaa ja hihoja ei vedä koneella, niin nehän vähän rullaa ylöspäin.

Paidoista tuli kivan mittaisia omaan makuuni. Päädyin kaikista leikkaaman tosiaan myös hihat pois. Hihoja leikatessa jätin myös vähän tilaa, etten leikannut suoraan sauman päältä. Innokas assistentti piti huolen siitä, että paidat pysyivät leikkaamisen ajan paikallaan ja suorassa. 

Paidoista yli jäänyt kangas menee pesuräteiksi ja siitä sitten roskiin. Kaikki hyödyksi! Meinasi kyllä tuo leikkaaminen lähteä käsistä, mutta onneksi nyt maltoin säästää kaappiin myös ihan normaalin mittaisia paitoja, ettei nyt käy niin, että kohta kaikki t-paidat on silputtuna.

Vielä kuusi kuukautta takaperin olisi ollut täysin absurdi ajatus mennä salille treenaamaan lyhyessä paidassa. Siis se ei olisi ollut millään spektreillä edes ajatuksen tasolla. Mutta niin sitä mieli muuttuu ja toki suurena osasyynä ollut myös dietillä saavutetut tulokset, joiden innoittamana on vähän uskaltanut salipukeutumistaan nyt laajentaa.


Nyt pitäisi vielä lähteä tekemään viikon viimeinen treeni ja se olisi jalkatreeni. Eilinen plyometrinen treeni ei vienyt minua aivan toimintakyvyttömäksi, joten nyt ei ole mitään tekosyytä jättää salille menemättä. Tein itselleni päivitetyn version myös jalkatreenistä ja jännityksellä nyt odotan, että miltähän se mahtaa tuntua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s