Maanantaimotivaatiota – ketä seuraan somessa

Aurinkoisen viikonlopun jälkeen kontrasti tähän maanantaihin ei voisi olla enää vahvempi – on harmaata, kylmä ja sataa. Aloitetaan viikko kuitenkin positiivisen kautta, vaikka sitten väkisin ja niimpä tulin heittämään ilmoille listan erilaisita sometileistä, joita itse seuraan. Joskus kun se oma inspiraatio tai motivaatio on vähän kateissa, voi se löytyä niinkin eksoottisesta paikasta kuin esimerkiksi Instagramista.
Vaikka vahva läsnäolon kulttuuri ja somesta irrottautuminen onkin nyt paljon pinnalla, niin ei minun mielestä ole mitään huonoa siinä, jos lisää energiaa omaan tekemiseen saa muista, oli se sitten kollega tai jokun tyyppi, jota et edes tunne.
Minun tilien seurattavat koostuvat aika pitkälti kavereista, urheilu- ja fitnesspainotteisista sivuista tai henkilöistä, erilaisista motivaatio- ja aforismisivuista sekä pitkästä liudasta työ- ja harrastekoiratileistä. 
Minun seurattavien top 15 näyttää tältä (ei järjestyksessä)

Ja bonuksena vielä:
Ehkä tästä löytyi myös sinulle uusia suosikkeja seurattavien listalle! Tässähän toki jäi mainitsematta kaikki hullun hauskat eläinsivustot, joita myöskin seuraan. Aika kuluu kuin siivillä koiravideoita katsoessa, vaikka itsellänikin sitä tosielämän hömpöttelyä on nähtävillä vuorokauden ympäri.
Jos mietin omaa somen käyttämistäni, niin Instagram on varmaan eniten käytetty applikaatio Whatsappin rinnalla. Niin sanottu someniska saa kyllä meikäläisellä töitä, ajoittain sitä puhelinta tulee selattua jo hävettävän paljon. Ei kuitenkaan tänään mennä tälle tielle ja aleta ruotimaan somen tuomia harmaita puolia, vaan tänään mennään positiivsen kautta! Löytyi se uuden viikon tsemppi sitten somesta, punttisalilta, Mäkkäristä tai agilityradalta, jonne vielä tänään illalla koirien kanssa suunnataan.
Mahtavaa alkavaa viikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s