Women’s best tilaus – nopeat välipalat treenikassiin ja kotiin

Vielä tiukemman ruokavalion ollessa päällä tilasin vähän erilaisia välipaloja testiin Women’s Bestiltä. Jenkkibrändi toimii myös Euroopassa ja tuotteet tulivatkin näppärästi Saksasta. Tosin juuri MWebstore ilmoitti, että kyseisen brändin tuotteet ovat ilmestyneet myös heidän valikoimaansa. Brändin välipaloja ja lisäravinteita on siis saatavilla nyt myös Suomestakin! Linkki tuotteisiin tässä.

WB:n nettisivuilla oli menossa tuolloin kamppis, jossa kaikki tuotteet olivat 20 prosentin alennuksessa ja kaupanpäällisinä tuli vielä erilaisia maistiaisia, joten uskaltauduin sitten kokeilemaan vähän vaikka mitä. Lisäravinteita en tuolla kertaa tilannut, niiden osalta tilanne oli ja on edelleen hyvä. Paljon positiivista olen kyllä kuullut merkin proteiinijauheesta sekä treenilatureista, eli sopivan hetken tullen olisi näitäkin kiva testata.

Women’s Bestillä on valikoimassa myös treenivaatteita sekä muita treenivarusteita, eli tosifani saa kaiken salilla tarvitsemansa samasta verkkokaupasta ja vaaleanpunaisena niin halutessaan. Omalta osaltani hypnoottisen pinkit treenihousut ja topit jäivät vielä kauppaan.

Tällaiset pikaratkaisut välipalana ovat käteviä, jos pitää kiireessä viilettää paikasta toiseen, ruokaa pitää kuljettaa pitkään mukana laukussa tai jos on reissun päällä. Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että parhaat välipalat ovat ihan tavallista ruokaa eli rahkaa, leipää lisukkeineen, hedelmiä, pähkinöitä ja niin edelleen. Laiskoina tai kiireisinä päivinä se, että kaapissa on aina jotain tällaista nopeaa, on kuitenkin pelastus. Tällöin ei tule joko jätettyä välipalaa välistä, kun ei ole siihen mitään sopivaa tai syötyä liian raskaasti kuten ylimääräisen lämpimän aterian kevyemmän vaihtoehdon puuttuessa.

Kokonaisuudessaan kokeiluun lähti yhdeksän erilaista tuotetta, joista olen kokeillut nyt kaikkia. Muutamat tuotteista ovat sellaisia, että niitä saattaa tulla tilattua jatkossakin. Suurin osa kuitenkin jäänee tähän kertaan. Toki tilanne on nyt eri, kun ei herkut ole pannassa, mutta sitten kun on, voipi olla toinen ääni kellossa.

Nämä proteiini bitesit tulivat kaupanpäällisinä. Näistä olen maistanut vain tuota kookosta, en viitsinyt kaikkia avata kerralla, kun näitä tulee harvakseltaan napsittua. Tämä on sopiva makeannälän taltuttaja vaikka kahvin kanssa. Toki itse en kahvia juo, mutta esimerkiksi salille tai lenkille lähtiessä olen napannut yhden tällaisen, niin nälkä ei ole heti riesana ovesta ulos astuessa.
Pakkauksessa on kahdeksan palaa ja proteiinia pakkaus sisältää yhteensä 25,7 grammaa. Jos kalorit kiinnostavat, niin yhdessä palassa on noin 25 kaloria. Käytännössä tämä muistuttaa minusta pientä proteiinipatukkaa.

Sopivana aasinsiltana seuraavaan tuotteeseen, eli proteiinipatukoihin. Kaikki muut maut, paitsi tämä mansikka, olivat loppuneet, joten tilasin sitten näitö, vaikka en erityisesti mansikasta proteiinipatukassa piittaa. 
Patukassa on 15 grammaa proteiinia. Ihan perus hyvä protskupatukka, jossa on makua ja joka ei ole niin kuiva, että jää kitalakeen kiinni. Aika harva proteiinipatukka on mielestäni mitenkään erityistä herkkua. Tämä on sieltä paremmasta päästä, eli ei ole kova eikä maku aivan mahdottoman jauhoinen. Itse kuitenkin tykkään, että esimerkiksi MNutrionin Salt Caramel patukat ovat parempia!

Herkkulakossa pahinta on se, kun suklaa ja pizza ovat pannassa. Pahimpaan hätään tämä proteiinisuklaa auttoi ja täytyy itseasiassa sanoa, ettei tämä ollut ollenkaan hullumpaa. Tätä tulen varmasti jatkossakin sopivassa välissä santsaamaan.
Yhdessä levyssä (150 grammaa) on 45 grammaa proteiinia. Tätä kun vetää muutaman palan niin talttuu makeanhimo juuri sopivasti! En tiedä miten tämä toimisi muuten esimerkiksi leipoessa.

Nämä kolme tuotetta ovat minun suosikit tilauksesta ja näitä tulen varmasti jatkossakin tilaamaan. Eli valmis proteiinipannarisekoitus, maapähkinävoi ja suklainen proteiinilevite. Kyllä, prodepannarit voisi helposti vääntää A:sta alkaen itsekin, mutta vitsi tämä on kätevä. Lisäät vain veden ja sekoitat ja koitat olla polttamatta pannulla pohjaan. Viimeisessä onnistuin vasta kolmannella yrityksellä.  
Nutella on yksi minun heikkous, mutta ei tulisi kuuloonkaan, että tähän talouteen sellaisen purkin voisin tuoda. Rapsisin sen tyhjäksi varmaan samalla istumalla, joten tämä sokeriton terveysversio marjojen kanssa palvelee oikein hyvin. 
Maapähkinävoita vuorostaan käytän aina puurossa ja se on ihan vakkarituote kaapissani. WB:n omalla on jonkin verran hintaa, mutta myös purkkikoko on isompi ja koostumus on todella hyvä, eli sopivan juoksevaa. Olen laittanut tätä myös pannaritaikinan joukkoon ja sekoittui kyllä hyvin.

Erittäin random kokeilu olivat nämä keksit. Tilauksen sisällöstä kyllä näkee, että herkuttelematta oltiin oltu jo jonkin aikaa. Tuolloin nämä maistuivatkin kuin pieneltä palalta taivasta, mutta nyt kun on taas voinut syödä tavallista suklaata ja mitä nyt milloinkin mieli tekee, niin eiväthän nämä ole mitään kunnon herkkuihin verrattuna.
Nämä köyhän miehen Oreot ovat myöskin sellainen kevyempi vaihtoehto kahvin kanssa otettavaksi tai jälkiruuaksi. Keksit on pakattu yksittäin, eli eivät ole varsinaisesti mikään ekologisuuden malliesimerkki.

Ja viimeisenä, proteiinisipsit. Kyllä tämä on hienoa aikaa olla elossa kun sipseistäkin on tehty tällainen versio! Proteiinin lähteenä näissä on käytetty heraproteiinia. Nopsana välipalana veden ja hedelmän kanssa sitä kyllä jaksaa hyvin treenit käydä vetämässä. Yksittäinen sipsi on jo aika tuhti ja koostumuksessa ”tuntee” tuon lisätyn proteiinin. Täytyy kuitenkin sanoa, että ihan positiivisesti yllättävä tuote.
Ootko sä testannut Women’s Bestin tuotteita ja jos oot, niin mitkä on sinun suosikkeja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s