Pääsiäinen lakeuksilla

Pääsiäinenkin vain tuli ja meni! Nythän on jo keskiviikko, eli tämän tekstin kanssa tullaan jo jälkijunassa. Vietin pääsiäisen Etelä-Pohjanmaalla vanhempieni luona, jotka tosin itse olivat tuolloin reissussa. Laatuaikaa vietettiin sitten sisarusten ja perheen koiran kesken. 

Kävin myös kyläilemässä serkkuni ja hänen poikaystävänsä luona. Grillattiin,  parannettiin maailmaa ja syötiin itsemme tainnoksiin, siinähän se, yksi parhaimmista ajanviettotavoista. Kaksi isompaa kuvissa esiintyvää karvakorvaa pitivät erittäin aktiivisesti myös seuraa. Ensimmäisessä kuvassa oleva koira on tosiaan jämptlanninpystykorva Ceasar, joka vaikuttavasta koostaan huolimatta on vasta yhdeksän kuukautta. Niin hellyyttävä tapaus.

Nämä eivät siis ole ne pääsiäisherkut, vaan ihan sairastuvan aamupalatarjoilut.
Minun osalta päivät kuluivat pitkälti sairaana sohvalla maaten, ikän kuin näitä vitsauksia ei tässä nyt olisi jo tarpeeksi. Yhden päivän verran oli lämpöä, lepoa olen joutunut ottamaan muuten tähän mennessä jo melkein viikon. Alkaa jurppimaan kun ei pääse oikein muuta tekemään kuin kävelemään! 

Aamuherätykseni näytti kutakuinkin tältä. Kaveri vähän ihmetteli, että kuka täällä oikein nukkui.
Onneksi kelit oli kohdillaan ja aurinko paistoi ja paistaa tälläkin hetkellä täällä Helsingissä. Ei sitä kauaa jaksa murjottaa, kun kevät väläyttelee parhaita puoliaan. Ulkona ja asunnossa on jo tässä vaiheessa niin lämmin, että saa nähdä miten kuumaksi pätsiksi tämä asunto saadaan tänä kesänä. 

Mitään sen erikoisempaa päiviteltävää ei minulla nyt taida tähän väliin olla. Paitsi että viime viikolla vahvistui yksi todella hieno juttu! Olen mukana Usportin ambassador-tiimissä, tästä mainitsinkin jo Instagramissa (@laurassalo). Katsotaan mitä hienoja juttuja tämä uusi yhteistyö tuo mukanaan!

Meidän Hani 11-vuotta piti uskollisisesti seuraa ja myös seurasi tarkasti joka ikisen suupalan, mitä noina päivinä söin. Mini ei pöydästä lähtökohtaisesti saa ruokaa, mutta meidän vanhalla rouvalla onkin jo ihan omat säännöt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s