Vappuna samoiltiin Nuuksiossa ja syötiin, paljon

Joko siellä on vappuhulinoista toivuttu? Meidän vappu meni oikein leppoisasti ulkoillen, hyvin syöden ja ystävien kanssa rennosti iltaa viettäen. Käytiin porukalla ulkoilemassa ja syömässä Nuuksiossa, vähän lähipubissa istumassa ja moikkaamassa kavereita ja illan päätteeksi sitten kotiin syömään pizzaa ja katsomaan Netflixiä.

En ole aiemmin käynyt Nuuksiossa, eikä ole tainnut Minikään. Mini reippaasti kantoi omaa reppuaan, missä sillä oli juomakuppi ja omat eväät. Reppu ei näyttänyt menoa haittaavan eikä koira sitä selässään moittinut. Minille on tulossa niin sanotut satulalaukut sen Juliuksen Power-valjaisiin, eli tuo reppu tulee nyt jäämään sitten käyttämättömäksi. Pitää varmaan pitää jokin välinekirppis jossain vaiheessa, noita ylimääräisiä remmejä ja härpäkkeitä, joille ei enää käyttöä ole, on jo alkanut nurkkiin kertymään.

Käveltiin vain muutaman kilometrin lenkki, pääpaino meidän eränkäynnillä oli notskilla istuminen ja syöminen ja auringonpaisteesta nauttiminen. Pitää jokin toinen päivä lähteä sillä asenteella, että käydään heittämässä esimerkiksi jokin pidempi kymmenen kilometrin lenkki.

Minillä on nyt kunno flexi, joka osoittautui todella käteväksi pusikoissa liikkuessa. Kirkkaan turkoosit valjaa ja remmi myös erottuvat hyvin kaukaa maastoa vasten. Nuuksiossa koira tulee olla kytkettynä koko ajan ja Minin kohdalla kiinni oleminen nyt on muutenkin välttämätöntä, sillä koira ei ole (vielä ainakaan) luoksetulovarma ja koiran vahva riistavietti eivät kyllä takaa, että kaverin saisi simppelisti käskyllä takaisin viereen.

Vappupäivänä tarkoitus oli pyörähtää autolla Kaivarissa ja hakea jätskit, mutta kuten arvata saattaa, muutama muukin oli päättänyt lähteä autolla liikenteeseen. Lopulta päätettiin vain suorittaa verkkainen ohiajo ja pysähdyttiin sitten myöhemmin matkalla Kouvolaan ostamaan pirtelöt.

Para-aikaa ollaan siis minun ystäväpariskunnan luona kylässä Kouvolassa. Tänään ollaan käyty metsälenkillä läheisellä pururadalla ja illalla mennään katsomaan Avengers-leffan viimeinen osa! Olen itse matalan profiilin Marvel-fani, olen tainnut käydä elokuvissa katsomassa kaikki Avengers-elokuvat.

Mukavaa viikonjatkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s