27 vuotta

Täytin eilen 27 vuotta. Synttäreitä juhlistettiin jo viime viikonloppuna lähimpien ystävien kanssa myöhäisellä brunssilla. Eilen sitten matkustin Pohjanmaalle perheen luokse, tällä kertaa myös Mini pääsi mukaan. 
Viime vuonna Mini tuli minulle juurikin minun syntymäpäivänä eli myös meillä oli tavallan vuosipäivä eilen. Meillä on nyt yhteistä taivalta siis takana tasan vuosi. Nyt kun katsoo tuota aikaa taaksepäin, niin tuosta vuodesta löytyy kyllä koko draaman kaari kaikkine nyansseineen.
Koiran omistamisen alkuinnostus, joka todellisuuden iskiessä tajuntaan vaihtui hetkelliseen baby bluesiin ja epätoivoon, kun alkoi toden teolla valkenemaan kuinka paljon työtä tämä yksilö tulee vaatimaan. Alkuajoista ollaan tultu merkittäviä askelia eteenpäin, vaikka edelleen ollaankin ihan lähtötelineissä.
Mini on selkeästi tullut minun elämään opettamaan pitkäjänteisyyttä, hyviä hermoja, kurinalaisuutta ja sitä, ettei jo menneitä asioita ja epäonnistumisia pidä jäädä märehtimään. Näistä viimeisin on minulle ehdottomasti edelleen vaikein. Pieniäkin epäonnistumisia tai melkein epäonnistumisia jään analysoimaan pitkiksi ajoiksi, kun pitäisi vaan kohauttaa harteitaan ja jatkaa eteen päin. 
Tämä oli tällainen aika köppäinen päivitys tähän väliin. Koitan tässä lähipäivinä saada päivitettyä myös koulutusasioita ja ajatuksia siitä, missä Minin kanssa mennään tottelevaisuuskoulutuksessa. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s