Paluu normaaliin arkeen

Blogin puolella on nautittu aikamoista hiljaiseloa. Olen ollut töistä sairaslomalla, joten kaikenlainen aktiviteetti on ollut hyvinkin vaihtelevaa, enimmäkseen minimissä. Tällä viikolla kuitenkin koitti paluu sorvin ääreen. 
Päästiin Mininkin kanssa pitkän tauon jälkeen hallille puuhastelemaan. Jotta tasapaino säilyy, menivät tällä viikolla puolestaan omat treenit jäihin, kun näiden paahtavien helteiden kunniaksi nappasin itselleni todella kiitettävän flunssan.
Sen kummempia ihmettelemättä; tässä pari pätkää, sekä onnistuneita että epäoonistuneita otoksia treeneistä. Tällä kertaa tehtiin etukäteen sijoitetun esineen noutoa esteen kanssa. Tavoitteena oli, että koira ylittää esteen sekä mennessä että tullessa. 
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Mini ylitti esteen molempiin suuntiin mennessä. Toistojen määrä jäi aika matalaksi, sillä halilla oli ihan kiitettävän lämmin ja taukoja piti pitää paljon. Mini itse ei malta rauhoittua vaan sehän jatkaisi vaikka olisi jo totaalisen läkähdyksissä.
Seuraavassa treenissä jatketaan samalla linjalla ja samalla totutellaan noutokapulaan. Pallo ja frisbee ovat Minille mieluisia esineitä, joten ne se noutaa muitta mutkitta. Kapulaa se ei suorilta koe mitenkään erityisen jännittäväksi, joten sen kanssa pitää harjoitella etukäteen. Myös dummyn noutoa pitää harjoitella, jotta päästään tekemään noutoa myös vedestä. Tosin on hyvin todennäköistä, että Minin päästessä veteen se ei tule enää takaisin omaehtoisesti vaan joudun itse ne lelut sieltä vedestä noutamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s